Hello December


winter time

• December is toch wel mijn favoriete woonmaand! Het weer zit dan misschien niet altijd mee, maar zodra ik ons warme huisje binnen stap zijn we dat gauw vergeten. Met de winter voor de deur lijkt me het erg leuk om je mee te nemen in het ‘winterklaar’ maken van jouw interieur. Wat is er leuker dan deze gezellige maand door te brengen met familie en vrienden op de bank voor de haard? Met de volgende styling tips is jouw woning winterklaar om er tijdens de donkere maanden knus en warm bij te zitten. Het toepassen van warme materialen is een must in een winters interieur. Ga voor zachte kussens, warme schapen vachtjes, gebreide plaids, manden met kussens of plaids erin. Kleed het geheel aan met kaarsen en waxinelichtjes in gezellige houders of een sfeervolle lantaarn. Maak het geheel spannend door te kiezen voor verschillende structuren zoals glad leer, suède, een oude tak in een glazen vaas, zijde kussens, veren, grof breiwerk en een vrolijke hertenkop van vilt. Durf verschillende materialen te combineren! Vooral rond de kerstdagen mag je best een beetje uitpakken. Voeg hier en daar eens een feestelijk tintje goud toe. Een mooie kandelaar, een gouden lijst, sierkussen met gouden details of een beetje goudspray op een mooie tak. Een sfeermaker die het altijd goed doet is hout. Met blokken hout creëer je snel en goedkoop een wintersfeer. Stapel bijvoorbeeld een aantal houtblokken tegen een wand of leg ze in een leuke mand. Heb je een haard in huis? Probeer in de wintermaanden eens je zithoek te centreren richting of rondom de haard. Dit nodigt uit om heerlijk onder een kleedje weg te duiken in een spannend boek of gezellig een avondje met vrienden te borrelen. Geniet met en van elkaar. Make it a December to remember! •

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met bovenstaande styling tips. Kom je er toch niet helemaal uit? Ik ga graag samen met jou aan de slag! Stuur even een mailtje naar info@inhollandinterieur.nl

Ik wens je alvast hele gezellige dagen met iedereen die je lief is!