Rustiek Zwitserland


• Wij zijn onverwachts toch nog op wintersport gegaan dit jaar. Een weekje genieten van de rust, overweldigende natuur, karakteristiek huisjes, bijzonder vriendelijke mensen en last but not least: we hadden er ook nog mooi weer bij! Een week waarin ik van iedere dag GENIET. In welke plaats je in Zwitserland ook bent, de natuur hier is zo gaaf! Ik laat mij graag inspireren door de schoonheid van dit land. Pure kleuren en materialen komen samen en vormen een rustiek plaatje. Zo kwam ik onderweg dit verlaten huis tegen (afbeelding 1). Naarmate ik dichterbij kwam, zag ik de details van deze woning waar ooit zoveel aandacht aan is besteed. Houtje voor houtje is de buitenmuur bekleed. In combinatie met het stukwerk geeft dit een heel bijzonder effect. Aan een aantal luiken is nog te zien dat deze oorspronkelijk groen waren. De rest van het hout is verweert. De grijstinten van dit huis steken prachtig af tegen de wit besneeuwde achtergrond. Ondanks dat het huis compleet vervallen is, heeft het een bepaalde schoonheid over zich. Bij het maken van een moodboard zou ik dit plaatje goed kunnen gebruiken in een mooi pallet van rustieke kleuren en materialen. Vervolgens zou ik dit kunnen vertalen naar een modern interieur als op afbeelding 2 & 3 of een interieur met meer details; afbeelding 4 & 5. Spreekt één van deze stylen jou aan? Stuur gerust een berichtje met jouw wensen en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw interieur!  >>info@inhollandinterieur.nl<<

..En onthoud altijd! There is beauty in Simplicity •

 

image1-14

Rustieke slaapkamer door het gebruik van pure materialen en kleuren en weinig losse elementen...
Rustieke slaapkamer door het gebruik van pure materialen en kleuren en weinig losse elementen. Een fijne plek om aan het einde van de dag echt tot rust te komen…
woonkamer modern pure materialen en kleuren
Ook in deze woonkamer heerst een serene sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen als beton en hout. De basis wordt hier gevormd door de strakke lijnen en een ingetogen kleurgebruik. De woonkamer heeft ook niet meer nodig…  
Woonkamer Scandinavisch
In deze sfeervolle woonkamer wordt duidelijk meer gebruik gemaakt van verschillende kleurtinten en accessoires. De zachte materialen maken deze plek knus en uitnodigend…
Pure accessoires en materialen
Dit soort accessoires passen perfect in een interieur met een rustige basis. Pure materialen en natuurlijke tinten geven veel warmte aan het geheel.