Kerstbrunch


Jaaa hoe leuk is dit! Na een jaar stilte toch weer een blog. Richting kerst heb ik weer zoveel inspiratie opgedaan die ik wel met jullie moet delen! Deze keer dekken we de tafel voor een gezellige kerstbrunch met verschillende zoete en hartige hapjes. Het is iedere keer weer een leuke uitdaging om het net weer even wat anders te doen dan afgelopen jaar. Dit keer halen we de natuur in huis. Boomschijven, dennen groen en houten kandelaars en om het helemaal af te maken wat verfijnde grafische teksten op reageerbuisjes met daarin verse thee! De glazen kerstballen gevuld met Dennentakjes en Eucalyptus zijn een eigen projectje en waren ook te koop tijdens de Moonlightshopping afgelopen jaar. Het kleurige glazuur van de koekjes in rood en groen doen het erg goed tussen de vergrijsde tinten op de tafel. Op de boomschijven komen ze extra tot hun recht en maakt het tot een feestelijk geheel. Zo kun je op een hele subtiele manier kleur toevoegen aan jou kersttafel. Tijdens het maken van de foto’s verdween er zo nu en dan een koekje door de familieleden die binnen kwamen lopen. Gelukkig mochten we na de gezellige fotoshoot gaan genieten van al het lekkers! 

Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-19


Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-20

Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-19

Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-8

Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-10

Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-27

Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-23

Hardingsveld Janneke Kerst 72 dpi-29