Kennismaken

Hoi en welkom op mijn site!

Mijn naam is Rosalie van Loon. Sinds 2015 werk ik onder de naam In Holland Staat Een Huis als interieuradviseur & stylist. In Holland Staat Een Huis staat voor: Puur, Eigentijds, Inspirerend, een tikkeltje Eigenwijs en een dosis Hollandse gezelligheid…

IEDER PROJECT

IS UNIEK 

Het liefste wat ik doe is het ontwerpen van bijzondere interieurs. Wonende in een typisch Hollands dorp heb ik mijn passie voor interieur & design weten vorm te geven. Na de opleiding Interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege heb ik besloten om mijn droom na te jagen en van mijn hobby mijn werk te maken. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen enkel moment spijt van gehad! Het (opnieuw) vormgeven van nieuwe of bestaande ruimtes is zo veel meer dan gewoon een tekening maken. Ik geniet ervan om mensen blij te maken. Door middel van moodboards, schetsen, 3D tekeningen & uitgebreide meubel, kleur- en materiaaladviezen worden jouw woonwensen heel realistisch uitgewerkt! Ieder project is uniek, ieder project vraagt om een heel eigen aanpak. Eveneens hoe ik jou als klant zie. Mijn doel is om van jouw huis een thuis te maken. Ik ga graag samen met jou aan de slag!

Hardingsveld Janneke 72 dpi-25

WELKOM IN STUDIO

IN HOLLAND STAAT EEN HUIS 

Ik geef graag een persoonlijke ‘touch’ aan onze samenwerking. Bij het uitwerken van een opdracht probeer ik daarom dicht bij mezelf te blijven. We maken het niet moeilijker dan dat het is. In een relaxte sfeer, onder het genot van een kop koffie of thee, ontmoet ik je graag in mijn Studio voor een eerste kennismaking. Tijdens zo’n oriëntatie gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jouw woonwensen door te nemen. In Holland Staat Een Huis is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Vanuit hier werk ik, in een inspirerende omgeving, mijn opdrachten uit. Ik hoop je snel te ontmoeten!

JOUW WENSEN VERTAALD NAAR

EEN EIGENTIJDS INTERIEUR 

Naast het ontwerpen van complete interieurs, biedt In Holland Staat Een Huis begeleiding bij het kopen van de juiste meubels & het vinden van de mooiste woonaccessoires. Een goed interieuradvies bespaart tijd en geld en levert, zeker met het oog op het verkoop-klaar maken van jouw woning, een flinke meerwaarde op! In Holland Staat Een Huis levert graag advies op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder bij het kopje ‘Werkwijze’.

Rosalie van Loon