Het Dijkhuisje


Ontwerp, Styling

Een unieke plek!

Industrieel, huiselijk, stoer & reizen zijn de conceptwoorden waar dit ontwerp op gebaseerd is. Deze conceptwoorden zijn terug te zien in de keuze van de materialen, kleuren en de keuze voor de meubels en accessoires. De klant heeft aangegeven iets unieks te willen, zeker niet standaard!

Industrieel

In een industrieel interieur is er niks wat niet mag. De industriële sfeer in dit appartement hebben we gecreëerd door veel gebruik te maken van materialen met een oude uitstraling zoals leer, metaal, hout en steen. Om dit relatief kleine oppervlak toch ruimtelijk te doen aanvoelen zijn er niet te veel losse objecten geplaatst maar juist gebruik gemaakt van stoere opvallende meubels & accessoires.

Huiselijk

Het appartement is een warm welkom voor vrienden en familie. De industriële ‘look’ wat vooral koude materialen kenmerkt, heb ik weten te verzachten door te kiezen voor uitnodigende meubels en gebruik te maken van warme kleuren & materialen.

Reizen

 Als laatste was een grote wens van de klant om het thema ‘reizen’ door te voeren in het ontwerp. De passie van het reizen heb ik doorgevoerd in de accessoires. Een vrolijk gekleurd schilderij, en grote vakkenkast met souvenirs, oude koffers en een foto wand gevuld met reisfoto’s wat het appartement erg persoonlijk maakt.

 © beeldmateriaal madameforet