Werkwijze

Ieder project is anders, ieder project is een nieuwe uitdaging. Ieder project vraagt om een heel eigen aanpak. Onmisbaar daarbij zijn natuurlijk jouw woonwensen! Wat is de functie van  de ruimte(s), Hoe wil jij de ruimtes beleven? Wie of wat inspireert jou? Zowel het inrichten van een nieuwe woning als het re-stylen van een bestaande woning is vaak een grote uitdaging. Er komen zoveel keuzes op je af. Soms zie je van de bomen het bos niet meer. In Holland Staat Een Huis levert advies op maat. Van het geven van kleuradvies tot het begeleiden van het hele verbouwingsproces. Lees snel verder! 

INTERIEURADVIES OP MAAT 

Het (opnieuw) vormgeven van nieuwe of bestaande ruimtes is zo veel meer dan gewoon een tekening maken. Door middel van moodboards, schetsen, 3D tekeningen & uitgebreide meubel, kleur- en materiaaladviezen worden jouw woonwensen heel realistisch uitgewerkt! In Holland Staat Een Huis levert interieuradvies op maat. Per ruimte bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Er is altijd wel een passend advies wat ook nog eens binnen jouw budget valt! Vervolgens mag jij bepalen of je zelf met het advies aan de slag gaat of dat we een samenwerking aan gaan om het project uit te laten voeren in samenwerking met externe partijen.

VAN ONTWERP 

TOT REALISATIE 

Wil je snel resultaat zien? Laat het totale project uitvoeren door In Holland Staat Een Huis! Bij de realisatie van een project ben ik erg intensief betrokken. Hierdoor kan ik jou garanderen dat het eindresultaat voor 100% in overeenstemming is met het geleverde ontwerp. Bij deze dienst wordt er vooraf een passende offerte aangeboden. In Holland Staat Een Huis werkt samen met partijen die met passie hun vak weten uit te oefenen. Dit vertaald zich in een verbluffend eindresultaat. Ik probeer jou als klant zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de gang van zaken. Het grote voordeel van het uit handen geven van de uitvoering is vooral kwestie tijd en het besparen van geld. Bij het coördineren van een verbouwing komt heel wat kijken. Organisatorisch is het vaak een tijdrovende klus. Daarbij wil je graag kwalitatief goed werk zien. Helaas valt dit in de praktijk nog wel eens tegen. Hierdoor lopen de kosten al gauw op. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur een mail met jouw wensen naar info@inhollandinterieur.nl. De realisatie van het ontwerp door In Holland Staat Een Huis is het uitbesteden meer dan waard!

STYLING, EEN NIEUWE BELEVING 

Een grote uitdaging zie ik in het re-stylen van jouw woning. Met relatief kleine aanpassingen creëer je in korte tijd een totaal andere beleving. In Holland Staat Een Huis is altijd op hoogte van de laatste trends op het gebied van meubelen en woonaccessoires en wil jou hierin graag adviseren. Om jou tijd te besparen is het een optie om een persoonlijke styling bij jou thuis te doen. Na het zien van de desbetreffende ruimte en het doorspreken van jouw wensen, ga ik op pad om de mooiste woonaccessoires te verzamelen. Met deze accessoires kom ik bij jou thuis om de ruimte te stylen. De elementen waar jij enthousiast over bent kunnen blijven staan en accessoires die niet helemaal goed tot zijn recht komen worden retour gedaan. Het zijn vaak de accessoires die de ruimte maken!

PERSONAL

SHOPPING 

Ik geef graag tips om jouw woonkamer, slaapkamer of hal een totale make-over te geven. We kunnen samen inspiratie opdoen online en in woonbladen. Met de verzamelde inspiratiebeelden maken we een moodboard. Dit moodboard is een mooie houvast om zelf mee aan de slag te gaan. Zo weet je zeker dat miskopen tot het verleden behoren. Vind je het leuker om samen op pad te gaan? Ik neem je graag mee naar de leukste en gezelligste (woon)winkels van Nederland! Bij een aantal winkels mag ik jou ook nog een leuke korting aanbieden. Tijdens het Personal shoppen geef ik je veel tips en ideeën mee die je makkelijk zelf toe kunt passen in je interieur. Is dit ook iets voor jou? Mail naar info@inhollandinterieur.nl. Ik ga kijken wat ik voor jou kan betekenen!